Селфи с инструктор - милион снимки. Недомислица?

Според експерти шофьорите ни не са лоши, но има изключения
Обновена: 25 окт 2019 23:15 | 25 окт 2019 23:14, Веселина Йорданова
13

Готви се промяна за начина на провеждане на обучението на водачите. Новият метод на изпитване предвижда правенето на селфи в началото и в края на изпита.

Председателят на Съюза на преподавателите по авто-мото подготовка Йонко Иванов коментира, че тази промяна в обучението и провеждането на изпита е далавера.

"Това са 120 хил. кандидат-водачи на година, които се обучават за всичките категории, плюс още 20 хил. човека, които се явяват на допълнително обучение. Умножено по 30 часа, умножено по 2 селфита на час, правят милион снимки", каза Иванов в предаването на "Денят ON AIR".

Според председателя на Българското обединение на шофьорите - Христо Радков, това е поредната недосмислица и е само за да се демонстрира дейност.

"Това е безсилието на едни хора, които искат да демонстрират, че нещо са свършили, но реално не са запознати с материята", заяви Радков в ефира на Bulgaria ON AIR.

Според него българските шофьори не са лоши като умения, но има единици, които не са добре обучени или са взели по някакъв друг начин изпита.

Йонко Иванов пък изрази опасения, че може да има злоупотреби със селфитата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Петър преди 4 години
До JokoСъмнявам се, че знаят да доят крави и овце.
11
0
 
9
 
! Отговори
Joko преди 4 години
Глупостите у нас няма да спрат докато цялата пасмина от държавната администрация докарана от лозя и ниви не бъде изритана. По върховете назначиха лелки Калинки, които освен да доят крави и овце за дуго не стават
10
0
 
9
 
! Отговори
malian преди 4 години
А как ще се проверява дали могат да четат и пишат курсистите, защото има едни хора дето имат книжки, но не мога нито едното нито другото. Извинете някои от тях могат да си пишат името, това е голям напредък. Всички знаят, че се вземат книжки срещу заплащане, хванете най после тия, защото катастрофите ще стават повече.
9
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вместо да направят пълна ревизия на купените книжки и мерки срещу шофирането без книжка, ще промотират търговията с телефони!? Аман от измишльотини!
8
0
 
15
 
! Отговори
Аман от идиоти преди 4 години
Няма ли да се разпада най на края това държавоподобно образувание
7
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За да шофираш не ти трябва смрат фон, даже напротив.
6
0
 
25
 
! Отговори
АБВ преди 4 години
Изглежда, че някой наистина няма друга работа, освен да имитира такава! За да се научиш да караш автомобил трябва да направиш 3 неща - да научиш правилника, да завършиш успешно курса и да покараш поне 50-60000 км. А за да не правиш нарушения държавата трябва да направи 2 неща - реален контрол и реално прилагане на закона. Много е лесно и просто!
5
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами да създадат досие на инструкторите - чии курсисти имат глоби за нарушения и катастрофи, и да ги оценяват!На тия под съответен коефициент, да им отнемат лиценза за инструктори!Може в шофьорските книжки на курсистите да вписват номера на дипломите им за инструктори. Така ще се създаде регистър и ще се види чии курсисти правят най-много нарушения.
4
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не са добре първо инструктора няма да му даде селфи второ теч на лични данни и трето телефона лие важен или колата поредната умнотия измислена от хора като Костов без работа трябва каране а не селфита и простотии бе разбрахте ли катастрофите всеки ден са породени от незнание а не от селфита както каза Йонко телефона си сляп и е прав
3
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Споко, инструкторът има и айфон, и фейсбук и т.н. Като са я докарали дотам, никой да не им вярва, сега ще си правят селфита. Много добре се знаят помежду си кой дава книжки срещу рушвет и какви са тарифите, но мулчат като ***. А хората гинат по пътищата заради калпавата им работа.
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тая си е направила доста добри си си
1
0
 
17
 
! Отговори
кос преди 4 години
аз имам нокиа с фенерче какви снимки айфон нямам